DIN VARUKORG

Exempel och Case

Xcen har genom åren levererat mängder av LED lösningar för olika ändamål.
Vi jobbar för att uppfylla kundens behov och är därför väldigt bra på att anpassa våra produkter och lösningar i varje unikt projekt.
Nedan kan ni se några exempel på olika typer av projekt med LED-tejp.

BUTIKSINREDNING

Tidningsställ i butik. LED-tejp används både i skyltarna ovanpå samt i hyllorna för att belysa tidningarna.  Webbhallen. Kundkassa i Webbhallens butik på Triangeln i Malmö. RGB LED-tejp.  Telia. Ställ för mobiltelefoner etc. LED används för att framhäva produkter på bästa sätt.

LED-tejp är en produkt som är ytterst anpassningsbar och finns i många olika utföranden. Det är en produkt som är perfekt för exempelvis hyllbelysning och annan butiksinredning, den är lätt att dölja men ger mycket effekt. RGB LED-tejp kan vara en häftig detalj för att lyfta din butiksmiljö.

INREDNING FÖR RESTAURANG, HOTELL MM

Receptionsdisk hotell. Specialbyggd receptionsdisk med inbyggd LED-tejp.  Bowlingmagasinet Värnamo. Snygg effekt på baren med LED-tejp i underkant på disken.  

LED-tejp är helt rätt belysning om du vill skapa en modern och exklusiv miljö. Belysningen går att anpassa och fälla in i din inredning och skapar effektfulla ljusmiljöer. Nedan syns projekt med receptionsdisk samt bar- och restaurangmiljö.

PRIVATA HEM

Garderob. LED-tejp i klädstången är ett smart sätt att få bättre belysning i garderoben samtidigt som det ser snyggt ut.  Arbetsbelysning i kök. LED tejp kan med aluminiumprofiler enkelt monteras i köket för effektiv och snygg belysning.  LED belysning i trappa. Enkelt och effektfullt.

Med enkla medel kan du skapa lyx i dina vardagligaste rum. LED-tejp ger effektfull belysning i exempelvis din garderob och är även utmärkt att använda som belysning i köket.